buffet

GroenZ tijden

Dagelijks welkom vanaf 11 uur
(Op maandag gesloten)

Meer Arrangementen


Bel ons op 06 - 2254 8275 om te bespreken.
Met hoevelen, wanneer en wat zijn uw keuzen in het arrangement, enz.
Mailen kan ook; geef uw naam en tel.nummer op en wanneer wij u het best kunnen bellen.

Buffet Arrangement

  • Geserveerd als buffet
  • Minimaal 20 personen
  • Broodjes, kleine vleesgerechten, compleet en lekker GroenZ
  • Heeft u een of meer vegetarische gasten? Laat het ons weten, zodat we bijpassende gerechten kunnen serveren.
  • Glutenvrij/aangepast aan allergie tegen meerprijs.

  • Prijzen op aanvraag

Broodje kroket / frikandel

Zacht broodje wit of bruin

keuze uit:

  • broodje kroket
  • broodje frikandel

met mayonaise/currysaus

Worsten- of saucijzenbroodje

  • worstenbroodje of
  • saucijzenbroodje

Broodje beenham

Duits broodje, royaal belegd met beenham

naar keuze

  • cocktailsaus
  • mosterd-dillesaus
  • wittekool salade

Kaas/worst plateau

Keuze uit streek/nederlandse/buitenlandse kaas- en worstsoorten

Met o.a.:

  • fruit, olijven, dadels
  • gevulde eieren
  • gevulde gerechtjes

geserveerd als buffet op plateaus

Kaas, worst, vis plateau

Keuze uit streek/nederlandse/buitenlandse kaas- en worstsoorten, en vishapjes

met o.a.:

  • stokbrood
  • eier-, tonijn- en kip-kerrie salade (?)
  • fruit, olijven, dadels
  • gevulde gerechtjes

geserveerd als buffet op plateaus

Boerenrecept

Keuze uit 2 van de 4 soorten vlees:

  1. Gehaktballetjes in tomatensaus
  2. Gegrilde kippendijbeenstukjes in satésaus
  3. Pittige kip
  4. Champignon vleesragout

met:

  • Vers afgebakken diverse desembroden en kruidenboter
  • Rauwkost

geserveerd als buffet

Heikant

Keuze uit 2 van de 5 soorten vlees:

  1. Gehaktballetjes in tomatensaus
  2. Gegrilde kippendijbeenstukjes in satésaus
  3. Pittige kip
  4. Champignon vleesragout
  5. Varkenshaasstukjes in roomsaus

met:

  • Huzarensalade
  • Stokbrood en kruidenboter
  • Cocktail-, knoflook- en zigeunersaus
  • Fruitsalade
  • Rauwkost

geserveerd als buffet

Peel en Maas

Keuze uit 2 van de 5 soorten vlees:

  1. Gehaktballetjes in tomatensaus
  2. Gegrilde kippendijbeenstukjes in satésaus
  3. Pittige kip
  4. Champignon vleesragout
  5. Varkenshaasstukjes in roomsaus

of: Visschotel

met:

  • Huzaren- en aardappelsalade
  • Rauwkost
  • Vers afgebakken desembrood en kruidenboter
  • Cocktail-, knoflook- en zigeunersaus

geserveerd als buffet

roodvos.nl | web & design